Leie av Selskapslokalet på Fusion Taste

Fusion Taste er den perfekte destinasjonen for bedriftsmiddager, store private selskaper og spesielle anledninger. Vår elegant utformede lokalet har plass til opptil 80 gjester og er ideelt egnet for å skape minneverdige øyeblikk. Våre dedikerte servitører vil ta seg av alle detaljene, fra servering til koordinering, slik at du kan slappe av og nyte hvert øyeblikk av ditt arrangement.

I tillegg til vårt innendørsområde tilbyr vi også en sjarmerende uteterrasse som rommer opptil 80 personer. Denne idylliske settingen er perfekt for å nyte frisk luft og vakker utsikt mens du feirer med dine gjester.

Vi ønsker også å gi deg fleksibiliteten til å tilpasse arrangementet etter dine ønsker. Derfor gir vi deg muligheten til å ta med din egen mat og drikke hvis du foretrekker det. Vårt erfarne arrangementsteam står klare til å hjelpe deg med å skreddersy hvert eneste detalj, slik at ditt neste arrangement blir helt unikt og uforglemmelig.

Kontakt oss i dag for å begynne planleggingen av ditt neste minneverdige arrangement på Fusion Taste. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape en uforglemmelig opplevelse for deg og dine gjester. Selskapslokalet ligger sentralt i Lillestrøm

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig samtale på mobil: 48 85 53 55, eller send en e-post til post@fusiontaste.no